tripsdrill boomhuis 12pers

Logeren in boomhuis

tripsdrill boomhuis 12pers

In het charmante Duitse pretparkTripsdrill kun je slapen in huisjes hoog in de bomen.

Vier jaar lang is de eigenaar van Erlebnispark Tripsdrill, de familie Fischer, bezig om de bezoekers ook de mogelijkheid te bieden te blijven slapen. Nu eindelijk de vergunningen rond zijn en ook bekend is wat het park aan natuur moet compenseren, kan men echt van start. En de familie Fischer wil vaart maken.

Hotel

De eerste fase bestaat uit boomhuizen en kermiswagens, de tweede fase uit groepsaccommodatie en de derde fase, die men over ongeveer tien jaar denkt te bereiken, voorziet in de bouw van een hotel naast het pretpark.

{googleads right}Twee verdiepingen

Binnen enkele maanden worden de eerste vakantiehuisjes opgeleverd: zes boomhuizen en zeven als kermiswagens gethematiseerde huisjes. De boomhuizen hebben twee verdiepingen en zijn geschikt voor maximaal zes personen. De huisjes zien er grappig uit, maar zijn wel van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen er gewoon douchen en hebben zelfs de beschikking over een lcd-televisie.

Schaapskooi

Ook de kermiswagens hebben alle luxe die een vakantieganger kan wensen. De ‘wagens’ liggen naast een schaapskooi en zijn ook in de winter te bewonen. Op termijn moeten er honderd huisjes bij pretpark Tripsdrill komen, voor in totaal zeshonderd gasten.

Groepsverblijven

Voor groepen krijgt het park bij Stuttgart twaalf vaste tenten voor acht tot tien personen. In de winter zullen de tenten worden afgebroken en opgeborgen.

(c) 2010

Meest bezochte parkprofielen