PA Gold River Callaghan ext 15pers

Pret all-in

PA Gold River Callaghan ext 15pers

In geliefde vakantielanden als Turkije en Mexico zijn all-inclusive hotels al lange tijd gemeengoed. Port Aventura is het eerste pretpark dat ook een all-in-formule invoert in één van zijn hotels.

All-inclusive vakanties zijn al jaren populair omdat de vakantievierder tijdens het verblijf zijn portemonnee niet hoeft te trekken. In een all-inclusive hotel zijn alle maaltijden, drankjes en hapjes bij de prijs inbegrepen.

Formule

De all-inclusive formule was nog niet volledig doorgedrongen tot de pretparkwereld. Er waren wel initiatieven die in de buurt kwamen, zoals het pakket van Disneyland Parijs waarin naast overnachtingen ook vouchers voor lunch en diner waren inbegrepen.

{googleads right}Gratis eten

Het Spaanse Port Aventura stapt dit jaar in de markt van all-inclusive vakanties. Het park heeft één van zijn vier hotels aangewezen als een all-in resort. Gasten die in parkhotel El Paso verblijven krijgen niet alleen een ontbijt voorgeschoteld, maar ook lunch en diner. Bovendien zijn er gedurende de dag op diverse plekken in het hotel gratis snacks verkrijgbaar.

Drankjes

Naar keuze kunnen de maaltijden in het hotel of in het park worden genuttigd. Ook drankjes zijn bij het all-inclusive arrangement inbegrepen; de soft drinks onbeperkt, wijn en bier bij de maaltijden en Spaanse alcoholische drankjes in het hotel van het middaguur tot ’s avonds half 12.

Kortingen

Naast onbeperkte toegang tot Port Aventura biedt het El Paso-arrangement ook vijftig procent korting op het eigen waterparadijs Aquatic Park en op de Beach Club, het exclusieve strand van Port Aventura. Kinderen mogen gratis deelnemen aan Kids Club Campo Aventura. 

(c) 2010

Meest bezochte parkprofielen