aph excalibur draak

Stunten om Excalibur

aph excalibur draak

Avonturenpark Hellendoorn komt in de zomer van 2010 met een nieuwe openluchtshow: Excalibur.

De bouwvergunning voor het decor is inmiddels door de gemeente verleend.

Ruïne

Van 7 juli tot 5 september 2010 is in Hellendoorn dagelijks de stuntshow Excalibur te zien. Het verhaal rond het zwaard in de rots – dat door Arthur uit het gesteente wordt getrokken waardoor hij koning van Engeland wordt – gaat gepaard met veel speciale effecten en speelt zich af voor de ruïne van een oud kasteel. De bouwvergunning voor het kasteeldecor is inmiddels door de gemeente afgegeven.

{googleads right}Ridders

De stuntshow wordt verzorgd door ridders te paard. Zij zullen onder meer spannende onderlinge gevechten uitvoeren en zo de legende van koning Arthur en het zwaard Excalibur tot leven wekken.

Tweede show

Naast Excalibur biedt Avonturenpark Hellendoorn ook weer de show rond Kareltje en Jasmijn aan. In het Gouden Theater van het pretpark beleven de vrolijke kok Kareltje en hoteleigenaresse Jasmijn diverse avonturen. De show Kareltje & Jasmijn is in juli en augustus en in de Halloween-maand oktober te zien, maar niet dagelijks.


© 2010 TEKST: PARKPLANET – FOTO: AVONTURENPARK HELLENDOORN
  

Meest bezochte parkprofielen