Biertje bij de film

Movie Park Germany heeft een exclusief contract gesloten met de Duitse brouwer Warsteiner.

Vanaf maart 2010  zijn alleen nog maar bierproducten van dit merk in het filmpark verkrijgbaar.

Tweede pretpark

Movie Park Germany is het tweede grote Duitse pretpark dat een contract sloot met Warsteiner; eerder al sloot de brouwerij een overeenkomst met het Heide-Park in Soltau. Het contract houdt in dat in het park alleen bier van de brouwer uit Warstein, een plaatsje gelegen in het Sauerland, wordt verkocht.

{googleads right}Witbier

De Warnsteiner Groep biedt in Movie Park naast pils ook witbier, alcoholvrij bier en speciaalbiertjes aan. Daaronder ook de populaire biermixen, bestaande uit zestig procent pils en veertig procent lemon, orange of cola. 

Betrouwbare partner

Manuel Prossotowicz, hoofd Corporate Promotions & Sponsorships van Movie Park Germany, is blij met de exclusieve vertegenwoordiging van het uit 1753 stammende biermerk in zijn park: “Met Warsteiner hebben we een bekwame en betrouwbare partner gevonden met een grote naamsbekendheid en een sterke merkenportfolio.”

(c) 2010

Meest bezochte parkprofielen