Disneyland

10x Mickey

Disneyland

In de nieuwe openluchtvoorstelling Disney Showtime Spectacular in Disneyland Paris verkleedt gastheer Mickey Mouse zich liefst tien keer in twintig minuten.

Afgelopen zaterdag ging Disney Showtime Spectacular in première, een onderdeel van het New Generation Festival in het Disneyland Park. Tijdens het festival, dat tot maart 2011 duurt, treffen de bezoekers naast de oude vertrouwde Disney-figuren ook de sterren uit de nieuwe generatie Disney- en Pixar-films aan.

Nieuwe hoofdrolspelers

Bij het New Generation Festival zijn de hoofdrollen in Disneyland en het naastgelegen Walt Disney Studios niet alleen weggelegd voor Mickey Mouse en Donald Duck, maar bijvoorbeeld ook voor Buzz Lightyear, Woody, Stitch en de nieuwe prinses Tiana.

{googleads right}Groot podium

Eén van de onderdelen van het New Generation Festival is de show Disney Showtime Spectacular, die op het grote podium voor het roze kasteel van Doornroosje wordt opgevoerd. In de show, die de opvolger is van de succesvolle voorstelling Party Time… met Mickey en zijn vrienden, komen de klassieke Disney-figuren samen met de nieuwe sterren uit films als Toy Story, Ratatouille, Monsters & Co, Lilo & Stitch en The Princess and the Frog.

Kostuum

Disney Showtime Spectacular is een compleet nieuwe dansshow, met nieuwe liedjes. Gastheer Mickey Mouse stelt de sterren voor en voor die gelegenheid trekt hij gedurende de twintig minuten durende show maar liefst tien keer een ander kostuum aan.

Razendsnel

Zo is Mickey te zien als groen soldaatje bekend uit de film Toy Story (foto boven), in Hawaïaanse outfit met Lilo en Stitch, in jazzy kleding bij prinses Tiana, als kok bij Ratatouille en met zwart masker samen met de hoofdrolspelers van The Incredibles. De razendsnelle verkleedpartijen van Mickey riepen bij de première bij het publiek veel enthousiaste reacties op. Disney Showtime Spectacular is vanaf 2 april dagelijks in het Disneyland Park te bewonderen.

© 2010 TEKST EN FOTO: PARKPLANET
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen