Slagharen

Gratis eieren zoeken

Slagharen

Maar liefst vijftigduizend vrijkaarten zijn er beschikbaar voor Eerste Paasdag in Attractiepark Slagharen.

Die dag wordt in het pretpark het Grote SBS 6-Paasfeest gehouden.

Chocolade eitjes

Tijdens het Grote SBS 6-Paasfeest op zondag 4 april zijn er in Attractiepark Slagharen tienduizenden chocolade eitjes verstopt die de bezoekers mogen zoeken. De vinder van het grote Gouden Ei wint een vakantie in het Overijsselse pretpark.

{googleads right}Wesley

Tijdens het SBS 6-Paasfeest verzorgt Popstars-winnaar Wesley een optreden en presenteert Piet Paulusma het weerbericht vanuit het park. De feestdag wordt afgesloten met de Western Parade. Presentatrice Sjimmy Bruijninckx presenteert de televisieregistratie van dit grote Paasfeest, dat op maandag 5 april te zien is bij SBS 6.

Grote drukte

De organisatie verwacht dat het vanwege het SBS-feest en de uitgifte van gratis entreekaarten erg druk kan worden in Slagharen die zondag. Bezoekers worden daarom geadviseerd vroeg te komen en rekening te houden met eventuele drukte op de weg. Wordt het echt te druk dan kan het pretpark (tijdelijk) zijn poorten te sluiten.

(c) 2010

Meest bezochte parkprofielen