Europa Park

Beste buiten Berlijn

Europa Park

Op de lijst van ’s werelds grootste beoordelingssite van hotels wordt Colosseo in Europa-Park aangemerkt als het beste Duitse adres buiten Berlijn.

Op de lijst met de 25 best beoordeelde hotels van Duitsland van Tripadvisor eindigde het Italiaanse themahotel Colosseo van Europa-Park op de zevende plaats. Omdat de eerste zes hotels zich in Berlijn bevinden, mag Colosseo zich het best beoordeelde Duitse hotel buiten Berlijn noemen. De Travelers’ Choice-lijsten zijn samengesteld op basis van meer dan dertig miljoen beoordelingen van reizigers.

Pronkstuk

In hotel Colosseo wanen de gasten zich in een Italiaans stadje met in het midden een gezellige piazza waar naar goed Italiaans gebruik de was nog te drogen hangt. Pronkstuk van het plein vormt de Colosseum-boog waaronder een zwembad en diverse wellness-voorzieningen een plaatsje hebben gevonden. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van sauna en zwembad.

{googleads right}Details

In het hotel is de Italiaanse sfeer tot in de kleinste details terug te vinden. Een ijssalon en een kapsalon ontbreken niet en ook de drie restaurants en de bar op de vijfde verdieping ademen in alles la dolce vita uit.

Spaanse en Portugese hotels

Hotel Colosseo heeft de laatste jaren vele prijzen in de wacht weten te slepen. Sinds de opening in 2004 is het jaarlijks door reizigers van touroperator Neckermann en reisagenten van Dertour tot een van de beste hotels in hun wereldwijde programma uitgeroepen. Naast het Italiaanse hotel Colosseo beschikt Europa-Park over een Portugees kloosterhotel, een hotel in de vorm van een Andalusische finca en een Spaans burchtkasteel.

© 2010 PARKPLANET – FOTO: EUROPA-PARK

Meest bezochte parkprofielen