Toverland

Magische nacht in Toverland

Toverland

Toverland organiseert op zaterdag 10 april een Magic Night. Het Limburgse attractiepark is die dag ook ’s avonds open.

Een hele avond lang staat Attractiepark Toverland op 10 april in het teken van de magie. Tijdens de Magic Night zal het bekende illusionistentrio Oscar, Renzo & Mara, beter bekend als Magic Unlimited, een spectaculair optreden verzorgen. Daarnaast kunnen de gasten verrast worden door Table Magic-artiesten, die met hun vingervlugheid een staaltje authentiek theater neerzetten, of kennismaken met waarzeggers die met tarotkaarten de toekomst voorspellen.

Hypnotiseur

Tijdens de Magic Night verzorgt professioneel hypnotiseur Patrick PickArt hypnoseshows. Met behulp van enkele vrijwilligers uit het publiek zal hij de wisselwerking tussen het bewuste en het onbewuste demonstreren. Gasten kunnen ook genieten van wonderlijke trapezeacts, waarbij vanaf het hoogste punt van de indoor-achtbaan een wervelende, temperamentvolle dans in de doeken wordt opgevoerd.

{googleads right}Kampioen jongleren

Elders in het grote overdekte attractiepark verzorgt een fakir een spannende show waarbij vuur, glas, magie, acrobatiek en bezweringen centraal staan. Tevens zal de Nederlands kampioen jongleren (2007) zijn kunsten met brandende fakkels en messen vertonen.

Donkere rit

Achtbaanliefhebbers kunnen een nachtelijk ritje maken in houten roller coaster Troy. Tijdens de voor Toverland unieke avondopenstelling voor de reguliere gast kan men kennismaken met de betoverende ambiance van het attractiepark in Sevenum bij nacht. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 23.00 uur; alle attracties zijn gewoon geopend. Kaarten kosten 14,50 euro en zijn te bestellen via de parksite of verkrijgbaar bij de avondkassa.

© 2010 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen