Phl Plein Fantasy 15pers

Spelen in Wuzel Earth

Phl Plein Fantasy 15pers

Het populaire Wuze Town in Phantasialand wordt uitgebreid met een speelgebied speciaal voor kinderen: Wuzel Earth.

Naast het meer waarin vorig jaar de interactieve boottocht Wakobato werd geopend, verrijst nu Wuzel Earth. In het nieuwe speelgebied komen vijf nieuwe kinderattracties. Baumberger Irrgarten is een spannend doolhof en Die Fröhliche Bienchenjagd een tochtje met springende kikkers die achter bijen aan zitten.

Papegaai

In het nieuwe speelpark komen twee draaimolens: Der Lustige Papagei (een ritje op de schouders van een papegaai) en Wolke’s Luftpost (op trapfietsen de lucht in). De Würmling Express is een monorail die de jongen gasten in een overdimensionale worm langs de oevers van het meer voert.

{googleads right}Hal

Het overdekte Wuze Town van het pretpark bij Keulen beschikte al over diverse attracties speciaal voor kinderen, zoals Wupi’s Wabi Wipper (kleine vrijevaltoren), Bumper Klumpen (minibotsauto’s in de vorm van Wuzen-schoenen), Wözl’s Duck Washer (theekopjesattractie) en de Tittle Tattle Tree.

Show

Phantasialand brengt in 2010 ook een nieuwe show die heel geheimzinnig 7 is genoemd. In de voorstelling zullen de natuurelementen water, vuur, aarde en lucht met elkaar versmelten.


© 2010 TEKST: PARKPLANET – PHOTO: PHANTASIALAND

Meest bezochte parkprofielen