Movie Park

Stunten met X-Men

Movie Park

De strip X-Men van de beroemde Amerikaanse stripproducent Marvel Comics komt naar Movie Park Germany.

In een nieuwe live show treden de stripfiguren Wolverine, Magneto, Storm en Cyclops op.

Studio 7

De nieuwe show X-Men: Revenge is vanaf mei te zien in Studio 7. In dit grote theater aan de voet van houten achtbaan Bandit stonden in het verleden voorstellingen als de Maverick Illusion Show en de Screen Test Action Show, maar het pand was sinds 2006 niet meer in gebruik. Op dit moment wordt Studio 7 verbouwd om de techniek aan te leggen die nodig is om de meervoudige explosies en stunteffecten in de show uit te kunnen voeren. In het theater kunnen 2.200 bezoekers naar de show komen kijken.

{googleads right}Films

De stripfiguren uit X-Men traden in 2000 op in een Amerikaanse sciencefictionfilm. Later kwamen er nog drie vervolgfilms: X2 in 2003, X-Men: The Last Stand in 2006 en X-Men Origins: Wolverine in 2009. Van de strip zelf zijn enkele honderden afleveringen gemaakt.

Live action

De 22 minuten durende show in Movie Park Germany wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Mirage Entertainment. Deze organisatie produceert ook de World’s Largest Stunt Show die op dit moment in Guangzhou, China, wordt opgevoerd. X-Men: Revenge is de enige live actionshow in zijn soort in de wereld. “We zijn erg trots dat we deze nieuwe show in huis hebben en zijn blij dat we deze beroemde Marvel Comic-helden in Movie Park Germany te zien zijn”, aldus directeur Wouter Dekkers, die op de foto poseert met Wolverine.

Movie Switch

In 2010 staan nog twee andere nieuwe shows op het programma van het filmpark net over de Duitse grens. Movie Switch is een muzikale reis langs diverse beroemde filmthema’s. Deze show wordt opgevoerd op de NY Plaza. In Wild West Showdown, in de Western Saloon, strijden cowboys tussen de verschillende dans- en zangacts door om de gunst van de lieve Loretta. 

© 2010 TEKST: PARKPLANET – FOTO: MOVIE PARK GERMANY
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen