Wie droog aan de overkant kwam, mocht Walibi World gratis in

Wolven & duiken

Wie droog aan de overkant kwam, mocht Walibi World gratis in

Pretparken worden steeds inventiever in het bedenken van originele en gekke invalshoeken voor hun zomers evenementen.

De Walibi-parken in de Benelux hebben de race om het meest unieke evenement gewonnen. Walibi Holland organiseert een Nieuwjaarsduik midden in de zomer en Walibi Belgium laat de weerwolven los.

Champagne

Walibi Holland organiseert traditiegetrouw een zomers Oud en nieuw. Voor het zesde jaar op rij kunnen bezoekers op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus New Year’s Eve vieren. compleet met oliebollen, champagne, sterretjes en om middernacht een vuurwerk.

{googleads right}Nieuwjaarsslinger

Bij Oud en nieuw hoort een Nieuwjaarsduik. Het Scheveningse gebruik is voor de New Years Eve Party’s naar Biddinghuizen gehaald: op ‘Nieuwjaarsdag’ 22 juli organiseert Walibi Holland een koele duik om het ‘nieuwe’ jaar te vieren. Maar de duik in de Flevopolder heeft wel een bijzondere insteek: voor de ingang van het park wordt een heuse Tarzanbaan geplaatst. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met een touw óver het water te slingeren. Lukt dat, dan mag men gratis het pretpark binnen. De actie is geldig op 22 juli tussen 9.30 en 11.30 uur. (Update: Van de 534 deelnemers kwamen er 217 droog over het water; zij mochten Walibi Holland gratis in).

Nocturne

Het Belgische zusje van Walibi Holland, Walibi Belgium, houdt vijf Nocturnes, zomeravonden waarop het park tot 23.00 uur open is, op de zaterdagen 17, 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus. Elke Nocturne wordt afgesloten met een vuurwerk aan de vijver.

Halloween-sfeer

Nieuw is dat vanaf 19.30 uur de weerwolven worden losgelaten. Het park krijgt op de vijf zomeravonden een Halloween-achtige sfeer. Ter gelegenheid van de Weerwolf Nocturnes kunnen alle mensen die in een straat wonen waarin het woord ‘wolf’ voorkomt gratis het pretpark in. Zij dienen zich met een identiteitskaart aan te melden aan de infobalie bij de ingang.

© 2010

Meest bezochte parkprofielen