Halloween-monster in Movie Park Germany

Monsters doen auditie

Halloween-monster in Movie Park Germany

Halloween is in aantocht en diverse attractieparken treffen al hun voorbereidingen voor dit steeds populairder wordende griezelfeest in oktober. Eén van de grootste Halloween-festivals wordt gehouden in Movie Park Germany. Op dertien donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden in oktober jagen meer dan 250 monsters, geesten en andere angstaanjagende creaturen de bezoekers de stuipen op het lijf.

Schreeuwen

Theatraal sterven en hartverscheurend schreeuwen, dat zijn de opmerkelijke beoordelingscriteria die komende week gelden bij de audities voor monsters in Movie Park Germany. Aanstaande woensdag- en vrijdagavond kunnen gegadigden voor deze functies laten zien wat ze in hun mars hebben. De audities worden onder meer beoordeeld door juryvoorzitter Miriam Höller. Zij speelt de groene heks in de Duitse hitmusical Wicked – Die Hexen von Oz.

{googleads right}Casting

Uit de monster-casting moeten in totaal 250 toneelspelers naar voren komen die de rollen van monsters, zombies en geesten op zich kunnen nemen. Daarnaast werft Movie Park Germany nog 200 extra personeelsleden om de drukte tijdens het gigantische Halloween Horror Fest in goede banen te leiden. Het Halloween-evenement van het filmpark net over de grens bij Arnhem trekt jaarlijks bijna tweehonderdduizend bezoekers, met topdagen van 30.000 gasten. Voor de twee drukste dagen – 30 en 31 oktober – zijn om die reden entreekaarten uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar.

Drukte

De twaalfde editie van het Halloween Horror Fest wordt elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tussen 7 en 31 oktober gehouden, van 18.00 tot 22.00 uur. Het park roept bezoekers op om vroeg richting Bottrop-Kirchhellen te vertrekken, om zo de drukte op de weg voor te blijven.

28-8-2010 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: MOVIE PARK GERMANY

Meest bezochte parkprofielen