Panoramafoto van het Europa-Park

Rondkijken in Rust

Panoramafoto van het Europa-Park

Zelfs wie deze zomer geniet van een vakantie Rund um Hause kan rondkijken in Europa-Park.

Het pretpark in het Zuid-Duitse Rust heeft zestien haarscherpe 360 graden-foto’s online gezet die gewoon thuis op de computer kunnen worden bekeken.

Themalanden

De panoramafoto’s geven een kleurrijk beeld van het meest bezochte Duitse park. Veertien rondom-beelden laten de themalanden zien waaruit Europa-Park bestaat en één 360 graden-foto toont het hele park vanuit de centrale Panoramatoren. Vanuit de foto’s kan telkens worden doorgeklikt naar een nieuw themagebied. 

{googleads right}Beeldvullend

Op de draaiende foto’s, die beeldvullend kunnen worden gemaakt, zijn ook veel attracties goed te bewonderen en komt de specifieke sfeer van elk van de dertien Europese ‘landen’ waaruit het park bestaat goed naar voren. Ook het hotelresort van Europa-Park, met vijf themahotels, is in een sfeervolle panoramafoto gevangen.

Parkeerplaats

Voor gasten die besluiten om de panorama’s van Europa-Park met eígen ogen te aanschouwen en zich na een dag vol indrukken niet willen verslikken in het enorme parkeerterrein van het pretpark, is er een handige gadget ontwikkeld. De iPhone-applicatie die voor een gering bedrag kan worden aangeschaft biedt niet alleen actuele informatie over het park maar ook een Parkplatz-Assistent. Die zorgt ervoor dat je niet uren hoeft rond te kijken tussen alle BMW’s, Mercedessen, Opels en Volkswagens van de Duitse gasten op zoek naar je eigen auto, maar dat je regelrecht naar je eigen wagen wordt geleid.

Beste park

Europa-Park heeft alle reden om ook zélf trots rond te kijken. Het park werd in de jaarlijkse verkiezing door een groep Duitse pretparkfans aangewezen als ‘het beste attractiepark van Europa’ en kreeg daarnaast de predikaten ‘beste park voor kinderen’ en ‘beste achtbaan’ voor Blue Fire.

21-8-2010 © PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen