Kikkerachtbaan in Duinrell - Foto: Marco Raaphorst

Girlpower in Wassenaar

Kikkerachtbaan in Duinrell - Foto: Marco Raaphorst

Wat de Huishoudbeurs is voor volwassen vrouwen, is de Tinadag voor meiden van negen tot vijftien jaar. De dag, georganiseerd door het tienerblad Tina, wordt op zondag 26 september gehouden in Duinrell in Wassenaar.

Mijden

Wie meer dan tienduizend enthousiaste meiden om zich heen íets te veel van het goede vindt, moet op 26 september Duinrell absoluut mijden. Maar wie vrolijk wordt van shoppende, swingende en zingende tienergirls – of wie zelf tot de doelgroep behoort – is die zondag van harte welkom in het pretpark in Wassenaar.

Sponsoren

De Tinadag is het grootste meidenevenement van Nederland. Verschillende sponsoren zorgen ervoor dat de dames in dop naar hartelust luchtjes kunnen testen en cadeautjes kunnen scoren. Bovendien zijn de Duinrell-attracties en het overdekte Tikibad beschikbaar voor alle bezoekers.

{googleads right}Quizzen

Voor het meidenpubliek treden onder meer Nick en Simon, Ralf Mackenbach en Valerius op. In de Showbizz-tent kunnen de girls lekker quizzen. Op de Boekenmarkt kunnen ze de nieuwste boeken kopen en die meteen laten signeren door topauteurs als Francine Oomen, Tiny Fisscher, Manon Sikkel en Victoria Farkas.

8-9-2010 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: MARCO RAAPHORST

Meest bezochte parkprofielen