Illusionist Christian Farla

Farla naar Phantasialand

Illusionist Christian Farla
Christian Farla, één van Nederlands bekendste illusionisten, gaat in Phantasialand een reeks van 650 shows verzorgen. Farla won met eerdere shows in de Efteling en Walibi Holland al tweemaal de Big E Award

Podium

Farla staat in Phantasialand bij Keulen op het podium van de Wintergarten, waar ook de wereldberoemde illusionisten Siegfried & Roy hebben gestaan en van waaruit voor hen shows in Las Vegas volgden. Ook Christian Farla is hiervoor op voorhand al benaderd en de magiër zal in december met zijn management meerdere gesprekken in Las Vegas voeren over mogelijke shows in 2011.

Droom

Farla is behoorlijk ondersteboven van wat er op dit moment allemaal met hem gebeurt, vertelt hij. “Toen ik dit hoorde kon ik me meteen voorstellen hoe Waylon zich gevoeld moest hebben toen hij hoorde dat Motown hem wilde tekenen. Een topdeal voor hem. Voor mij is dit hetzelfde. Heel veel van mijn voorbeelden hebben daar opgetreden en shows mogen verzorgen zoals ik dat nu mag doen. Echt een droom die uitkomt!”

{googleads right}Big E Award

In 2006 en 2009 mocht Christian Farla – als enige Nederlandse illusionist – in Las Vegas de Merlin Award voor beste illusionist ter wereld in ontvangst nemen. Farla stond al eerder in grote pretparken: in 2003 en 2004 was hij de opvolger van Hans Klok in de Wonderlijke Efteling Show van het attractiepark in Kaatsheuvel. De show werd internationaal bekroond met de Big E Award voor de beste attractieparkshow ter wereld.

Megaklus

Ook voor de show Christian Farla Live, die in 2009 in Walibi World op de planken stond, kreeg de magiër een Big E Award. De komende maanden zal Farla zich, naast zijn gesprekken in Las Vegas en de voorbereidingen van een tour in Abu Dhabi, volop concentreren op zijn nieuwe megaklus in Phantasialand.
 
19-11-2010 © Tekst: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen