Zweefcarrousel in Attractiepark Slagharen

Pretparken eerder open

Zweefcarrousel in Attractiepark Slagharen

Enkele pretparken gaan eerder open dan hun officiële openingsschema laat zien.

Onder meer Attractiepark Slagharen en Juliana Toren in Apeldoorn lassen extra weekenden in voor klanten van drogist Kruidvat.

Landelijke actie

Alle attractieparken openen ergens tussen 1 april en uiterlijk 24 april – want dan is het Pasen – de poorten. Tot die tijd is slechts een klein aantal pretparken geopend: Efteling, Toverland en Disneyland Paris zijn elke dag van het jaar te bezoeken. Maar dat drietal krijgt wat extra concurrentie omdat voor een landelijke actie van Kruidvat een aantal bekende parken eerder open gaat.

Kaartje gratis

Kruidvat biedt bij de actie Pretparken Première die van 14 tot en met 27 februari loopt klanten de mogelijkheid een tweede kaartje gratis te krijgen. De kaartjes van de Première-actie zijn onder meer geldig in speciale weekenden, en die vallen in sommige gevallen al vóór de officiële opening van het park.

{googleads right}Parkkalender

Attractiepark Slagharen gaat volgens de eigen parkkalender op 26 maart open. Maar deelnemers aan de drogisterijactie kunnen in het weekend van 19 en 20 maart het Overijsselse park al bezoeken. Dezelfde vervroegde opening geldt voor de Juliana Toren (met een Kruidvat-kaartje al te bezoeken op 26 en 27 maart) en het Duitse Wunderland Kalkar (voor de actie open in weekend van 9 en 10 april).

Première-weekenden

De andere attracties – Speelland Beekse Bergen, Tikibad in Duinrell en Bobbejaanland – laten de bezoekers met Kruidvat-kaartjes gewoon komen gedurende de reguliere openingstijden. Elk park heeft drie speciale, en naar verwachting drukke, Première-weekenden ingepland.

Zirkus Zirkus

Kaartjes van de Pretparken Première-actie zijn ook nog geldig tijdens de reguliere openingsdagen van de deelnemende pretparken, tot en met 22 mei. Voor de actie moeten twee actieproducten worden aangeschaft, onder meer van Cillit Bang, Harpic, Calgon en Airwick. Op diverse Kruidvat-dagen zijn er in de parken optredens van de zanggroep Zirkus Zirkus, bekend van televisiezender Nickleodon.
 
13-2-2011 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Attractiepark Slagharen, Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen