Eerste schets voor Van Helsing's Factory - Illustratie: (c) Movie Park Germany

Van Helsing’s Factory

Eerste schets voor Van Helsing's  Factory - Illustratie: (c) Movie Park Germany
 
In Movie Park Germany wordt druk gebouwd aan een nieuwe attractie: de spannende, demonische indoor achtbaan Van Helsing’s Factory.
Movie Park Germany-directeur Wouter Dekkers zegt blij te zijn dat eindelijk een groot ‘gat’ midden in zijn park opgevuld gaat worden met een prachtige attractie. Jarenlang stond het gebouw waar in de tijd van Warner Bros. Movie World de Gremlins nog in gevestigd waren leeg. Het grote pand van liefst drieduizend vierkante meter tussen de themagebieden Streets of New York en Santa Monica Pier schreeuwde erom ingevuld te worden. Nu gaat dat gebeuren: met de indoor achtbaan Van Helsing’s Factory.

{googleads right}Intense belevenis

De nieuwe indoor attractie krijgt een verhaal dat is gebaseerd op de historische figuur dr. Abraham Van Helsing, de vampierenjager die naar Transsylvanië, in het noordwesten van Roemenië, wordt gestuurd om af te rekenen met de bloeddorstige, legendarische graaf Dracula. Vanwege het intense karakter van het verhaal en de bijpassende sets in de hal adviseert Movie Park Germany ouders alleen kinderen vanaf twaalf jaar mee de attractie in te nemen.

Opening

De officiële opening van de nieuwe indoor achtbaan staat gepland voor juni 2011. Vanaf dan zal Van Helsing’s Factory bezoekers de stuipen op het lijf jagen met een snelle rit langs vampieren en monsters.
 
7-2-2011 © Tekst: Parkplanet – Illustratie en video: Movie Park Germany

Meest bezochte parkprofielen