Het nieuwe Town Square Theatre in het Magic Kingdom - Beeld: (c) Disney

Pasjes voor Mickey

Het nieuwe Town Square Theatre in het Magic Kingdom - Beeld: (c) Disney
 
Voor het eerst kunnen bezoekers een ontmoeting met Mickey en Minnie Mouse reserveren. In het Magic Kingdom is een Fast Pass beschikbaar om de beroemde muis een handje te kunnen geven.
 
Een ontmoeting met Mickey Mouse en zijn vriendinnetje Minnie staat bij veel bezoekers van het Magische Koninkrijk in Walt Disney World in Florida bovenaan het verlanglijstje. Bij de locatie waar de filmmuis kan worden begroet, staat vaak een lange rij wachtenden. Daar komt binnenkort verandering in: Mickey een handje of een knuffel geven kan straks op afspraak.

Town Square Theater

Voor de meet & Greet van Mickey Mouse wordt de huidige expositiehal op Town Square – het plein meteen bij binnenkomst in het park – verbouwd tot Town Square Theater. Het gebouw wordt een prachtig theater uit de Victoriaanse tijd en de definitieve plaats waar gasten voortaan de gastheer van het Magic Kingdom kunnen ontmoeten.
 
Meet & greet met Mickey - Foto: (c) Parkplanet

{googleads right}Fast Pass

Voor de ontmoeting met Mickey kunnen bezoekers bij het theater een Fast Pass krijgen. Daarop staat een terugkomtijd van een uur. Wie zich in dat uur bij het Town Square Theater meldt, kan zonder wachten op bezoek bij Mickey. Het is voor het eerst dat een Disney-park de Fast Pass inzet voor een meet & greet. Het populaire pasje wordt al wel jarenlang gebruikt om de wachtrijen bij attracties te kunnen omzeilen.

Kleedkamer

In het Town Square Theater ontmoeten gasten Mickey in zijn kleedkamer, die bezaaid is met theaterattributen en waar de muur vol hangt met posters van shows. Naast Mickey en Minnie zullen ook de Disney-prinsessen regelmatig het theater aandoen voor een ontmoeting met de fans.
 
27-3-2011 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Disney, Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen