Het nieuwe Land van Toos

Magisch Oosters Toverland

Het nieuwe Land van Toos
 
De grote attractiehal Land van Toos in Toverland krijgt een compleet nieuwe aanblik. De entreehal wordt aangekleed als een Oosterse bazaar.
De eerste hal van Toverland – de grote attractiezaal Land van Toos waar het voor het park in het Limburgse Sevenum tien jaar geleden allemaal mee begon – wordt compleet vernieuwd. Na de grootscheepse opknapbeurt worden de bezoekers in een magische Oosterse wereld gebracht, waar ze kunnen genieten van de vertrouwde attracties.
 
Het nieuwe Land van Toos

{googleads right}Magistraat

Meteen wordt ook het Restaurant met de Kroon aangepakt. Bezoekers zullen Toverland voortaan verlaten door de nieuwe winkel van het park, die zal worden gebouwd op de plek van het voormalige theater. De eerste verbouwingen zullen naar verwachting in juni voltooid zijn. In de tweede helft van dit jaar zal er gestart worden met de overige verbouwingen in het Land van Toos, genaamd Magistraat.

Mascotte

De grote restyling is gepland in het kader van het tienjarig bestaan van Toverland. Naast de nieuwe aanblik van Land van Toos pakt het attractiepark ook uit met een aangepast logo, de vernieuwde mascotte Toos en een nieuwe website.

Tweede lustrum

Het tweede lustrum wordt gevierd op 3 en 4 juni 2011, met het feest 10 Magic Moments, met tien extra magische momenten. De dagen worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 
 
21-4-2011 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Toverland

Meest bezochte parkprofielen