Nijntje in de hangmat voor haar eigen stacaravan in Duinrell

Nijntje’s stacaravan in Duinrell

Nijntje in de hangmat voor haar eigen stacaravan in Duinrell
Het over de hele wereld beroemde Nederlandse konijn Nijntje heeft drie eigen stacaravans gekregen. Eentje staat in pretpark Duinrell in Wassenaar.

 
2011 is in de Chinese sterrenkunde het Jaar van het Konijn. Nijntje speelt daar goed op in: het wereldberoemde door Dick Bruna getekende konijntje staat volop in de belangstelling. Van de tentoonstelling Nijntje in de mode, een speeltuin in de Keukenhof en een game tot aan haar eigen vakantiehuis: Nijntje heeft het allemaal. Vorige week werd in Duinrell de Nijntje-stacaravan officieel geopend, natuurlijk door Nijn zelf. Met een grote schaar knipte ze, geholpen door een aantal kinderen, het openingslint door.

Appelboom

Het ontwerp van de Nijntje-stacaravan is gebaseerd op de illustraties van Dick Bruna: de stacaravan lijkt precies op het huis van Nijntje en zelfs de appelboom ontbreekt niet. In het interieur wordt de bekende kleurstelling overal gebruikt, gasten worden omringd door Nijntje-spullen en overal komt haar vrolijke figuurtje terug.
 
Opening van de Nijntje-stacaravan in Duinrell

Eetgerei

De keuken is afsluitbaar en voorzien van Nijntje-eetgerei. In de babykamer staan een ledikant en commode met babybadje. En er is een speelgoedbox met Nijntje-speelgoed. Kleintjes kunnen binnen veilig en ongestoord rondkruipen en voor de onderzoekende peuters is de tuin rondom de stacaravan omheind met een tuinhek. In de tuin staat het huis van Nijntje en ligt buitenspeelgoed voor uren speelplezier.

{googleads right}Complete inrichting

Sandra van Putten is marketingmanager van Keycamp Holidays en bedenkster van de Nijntje-stacaravans. “Na negen maanden voorbereiding is dan eindelijk ons ‘kindje’ geboren”, vertelt ze. “De ideale vakantie met je kleintje beleef je in het vakantiehuis van Nijntje. Ik ben trots op het eindresultaat. Vooral fijn is dat de stacaravan van Nijntje erg compleet is. Je hoeft nog maar heel weinig mee te nemen want alles is aanwezig; van flessenwarmer en sterilisator tot hangmat voor papa.”

Frankrijk

Naast de camping van Duinrell staan er Nijntje-stacaravans op de campings Château de Drancourt in St. Valéry-sur-Somme in het Franse Picardië en in Club Farret, Vias Plage in de Franse Languedoc. Het zijn gloednieuwe, luxe Vista-stacaravans met drie slaapkamers en een badkamer. Het vakantiehuisje is geschikt voor zeven personen.
 
22-5-2011 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto’s Keycamp

Meest bezochte parkprofielen