Buzz Lightyear in de Efteling - Foto: Parkplanet

Concurrentie verwijderd uit de Efteling

Buzz Lightyear in de Efteling - Foto: Parkplanet
 
Met de nieuwe Lego-tentoonstelling in de Efteling haalde het park meteen wat concurrenten binnen. Disney-helden Buzz Lightyear en Woody hadden een prominent plaatsje op de interactieve expositie, maar zijn inmiddels verwijderd.

 
Woody in de Efteling - Foto: Parkplanet
Tot en met 17 augustus 2011 wordt in de evenementenhal bij Fata Morgana van de Efteling de jaarlijkse Lego-tenstoonstelling gehouden. Bezoekers kunnen er allerlei taferelen gemaakt van Lego-steentjes bewonderen. Kinderen kunnen meedoen aan een bouwwedstrijd waarmee ze hun eigen gewicht in Lego-blokjes kunnen winnen.

Prominent

Opmerkelijke hoofdfiguren op de Lego-expositie waren Woody en Buzz Lightyear, filmkarakters die normaalgesproken alleen in Disneyland te ontmoeten zijn. De twee figuren uit de succesvolle filmreeks Toy Story hadden in het park in Kaatsheuvel drie weken lang een prominent plekje op en direct naast het podium. Inmiddels zijn de concurrenten van steen vervangen: Woody en Buzz hebben plaatsgemaakt voor een gitarist en een visser. 

Dagelijks

De Lego-tentoonstelling in de Efteling is tot en met 17 augustus dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur geopend. De entree is voor parkgasten gratis.
 
29-7-2011 © Tekst en foto’s: Parkplanet
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen