Fantasia, de Muisical

Stilton in Slagharen

Fantasia, de Muisical
 
De beroemde muis Geronimo Stilton heeft tot en met 7 augustus een eigen show in Attractiepark Slagharen.
 
Muis Geronimo Stilton laat in zijn boeken de jeugd zijn meest fantastische avonturen meebeleven. Dat kinderen dit weten te waarderen blijkt uit de vele prijzen die Geronimo in de wacht wist te slepen. Zo kreeg Fantasia V onlangs de prijs voor het beste boek voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar van de Nederlandse Kinderjury, een onderscheiding die Fantasia IV vorig jaar ook al ten deel viel.
Fantasia, de Muisical

Honderd boeken

De oorspronkelijk uit Italië afkomstige muis heeft al meer dan honderd boeken op zijn naam staan. Sinds deze week heeft Stilton ook een eigen musical, ofwel ‘muisical’. Die voorstelling is in vijf plaatsen in Nederland te zien, te beginnen in Attractiepark Slagharen.

{googleads right}Zeven rijken

Negen spelers brengen in een speciale tent de wereld van Fantasia tot leven. Ze leiden de toeschouwers door de zeven rijken van het land: het heksenrijk Wicca, het rijk van de zeemeerminnen Atlantis, het drakenrijk Dragonië, het rijk van de aardmannetjes Zotteklap, het kabouterrijk Miniatura, het reuzenrijk Immensia en het feeënrijk Florissant. Doel van Geronimo’s reis door de zeven Fantasia-rijken is om feeënkoningin Florina te redden.

Tent

Kaartjes voor Fantasia De Muisical zijn te bestellen via internet, kosten € 19,50 en geven meteen ook toegang tot Attractiepark Slagharen. De speciale Fantasia-tent van liefst 2800 vierkante meter staat tot en met 7 augustus in Slagharen en vertrekt vervolgens naar Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Breda.
 
25-7-2011 © Tekst: Parkplanet – Beeld: De wakkere Muis, Atlantyca S.p.A.

Meest bezochte parkprofielen