Fotograaf Hugo Burnand zet Mickey op de foto in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

Royalty-familiefoto’s

Fotograaf Hugo Burnand zet Mickey op de foto in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney
 
Wie op de foto gezet wil worden door een echte Britse royaltyfotograaf maakt daarop de komende weken kans in Disneyland Paris.

 
Prins William en zijn bruid Catherine Middleton lieten zich door hem portretteren bij hun huwelijk en ook Charles en Camilla lieten hun trouwfoto’s door hem maken. De Engelse topfotograaf Hugo Burnand heeft een indrukwekkende staat van dienst en klantenkring: ook Victoria Beckham en Michael Jackson poseerden voor hem.
Gezin met Mickey en Minnie - Foto: (c) Disney

Gezinslid

Disneyland Paris heeft nu de Londense fotograaf ingehuurd voor het maken van de mooiste familiefoto’s. Uit een onderzoekje onder parkbezoekers bleek dat acht op de tien gezinnen thuiskomen zonder een foto waarop de hele familie staat. Bijna altijd ontbreekt er minstens één gezinslid op de foto; die staat aan de andere kant van de lens.

{googleads right}Groot fan

In het kader van het Jaar van de Magische Momenten besloot Disneyland daar iets aan te doen. Het voornemen werd meteen goed aangepakt: Hugo Burnand, één van de bekendste fotografen van Europa, werd gevraagd. Hij zei toe omdat hij zelf een groot Disney-fan is.

Exclusief

Elke dag van 12 tot en met 15 augustus gaat Hugo Burnand zes families in het park op de foto zetten. Gezinnen die voor zo’n exclusieve fotosessie in aanmerking willen komen, kunnen zich aanmelden van de Facebook-pagina van Disneyland Paris. De gelukkige uitverkorenen krijgen tussen 8 en 11 augustus bericht.
 
7-8-2011 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Disney

Meest bezochte parkprofielen