Waterplezier op Litill Island in Europa-Park

Zon, water en ijs

Waterplezier op Litill Island in Europa-Park
 
‘IJs en water’, dat is het verkoelende thema in het IJslandse waterparadijs van Europa-Park.

Op hete zomerdagen kunnen kinderen en hun ouders genieten van allerlei waterspelletjes en op 14 augustus komt daar nog een tijdelijke, frisse attractie bij: manshoge ijssculpturen.
Waterspeelplaats Litill Island in Europa-Park

Waterparadijsje

Pal naast de razende achtbaan Blue Fire in het IJslandse themagebied in Europa-Park ligt het lieflijke Lítill Island, een waterparadijsje waar kinderen kunnen spelen in een waterlaboratorium, kunnen hengelen in een badkuip, waterballonnen naar elkaar kunnen gooien en lekkende pijpen in elkaar kunnen steken. Pret verzekerd op warme dagen als deze!

{googleads right}Relaxen

Vaders en moeders kunnen met hun kroost meespelen, of juist helemaal niks doen en in een ligstoel hun voeten door het water laten masseren. Even relaxen tijdens een druk dagje in het Zuid-Duitse pretpark.

Kettingzaag

Op 14 augustus heeft Lítill Island een dag lang allerlei extra activiteiten. Er worden shows op het waterrijke eilandje opgevoerd en spelletjes gespeeld. Bovendien toont ijskunstenaar Christian Staber zijn creaties. Live gaat hij twee ton ijs te lijf met kettingzagen en hakbijlen. Speciaal voor Europa-Park houwt hij die dag mascotte Euro Maus helemaal uit kristalhelder ijs.
 
3-8-2011 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Europa-Park

Meest bezochte parkprofielen