Jorrit ontmoet Hans Klok

En dat is tien

Jorrit ontmoet Hans Klok
 
Tien kinderwensen liet Toverland de afgelopen tien weken in vervulling gaan, ter ere van het tienjarig bestaan van het attractiepark in Sevenum. De tiende en laatste wens was heel bijzonder: handen schudden met illusionist Hans Klok.
Hoe wordt een achtbaan gebouwd?

Show

“Als ik kon toveren, dan zou ik heel graag naar Hans Klok willen gaan, naar zijn show natuurlijk”, schreef Jorrit uit Grootebroek. Toverland vond dat een heel bijzondere wens, want precies tien jaar geleden was het juist Hans Klok die het Noord-Limburgse attractiepark officieel opende.

VIP

En dus mocht Jorrit als VIP naar de nieuwste en veelbesproken show Hurricane van Hans Klok in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Na deze show volgde een meet & greet met de goochelaar die beweert echt te kunnen vliegen.
Voor een dag dierendokter zijn

Magische wensen

De ontmoeting met Hans Klok was de tiende en laatste wens in de campagne Als ik kon toveren, opgezet vanwege het tweede lustrum van Attractiepark Toverland. De meest grappige, bijzondere en magische wensen die bij het jarige park binnenkwamen gingen in vervulling.

{googleads right}Dierendokter

Zo was de achtjarige Femke uit Posterholt voor één dag dierendokter in de Beekse Bergen en de elfjarige Nancy uit het Belgische Hamont topchef in een chique restaurant. Esmee uit Sevenum wilde dolgraag topmodel zijn, Stefan uit Gorinchem en Erik uit Veghel wilden zien hoe een achtbaan wordt gebouwd en de tienjarige Bas uit Valkenswaard gunde zijn vriendje Jordy het voetbalshirt 2012 van PSV. Al die wensen werden de afgelopen weken door Toverland waargemaakt.

Je even topkok voelen

22-8-2011 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Toverland

Meest bezochte parkprofielen