Patricia, Patty en Tatjana - Foto: William Rutten

Diva’s in angsttherapie

Patricia, Patty en Tatjana - Foto: William Rutten
Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic krijgen een sessie in angsttherapie in Walibi Holland.

De drie televisiediva’s gaan hun grootste angst ervaren in het huiveringwekkende Hallloween-spookhuis Psychoshock.

Gastheer

Aanstaande vrijdag start het horrorspektakel Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Professor Mortis – gastheer van het griezelspektakel – heeft voor deze gelegenheid de drie bekendste diva’s van de Nederlandse televisie uitgenodigd om als eerste bij hem in angsttherapie te gaan.

Onderzoek

De afgelopen maanden heeft Walibi Holland onderzoek gedaan naar de grootste angsten onder de Nederlandse bevolking. Het resultaat hiervan wordt tastbaar in Psychoshock, het nieuwe Halloween-spookhuis waarin de grootste nachtmerries van de Nederlandse bevolking ten uitvoer worden gebracht.

{googleads right}Polderdiva’s

Gastheer Mortis is in zijn nopjes met de medewerking van de drie polderdiva’s: “Patty, Patricia maar vooral Tatjana zijn voor mij de ultieme proefkonijnen. We zullen zien of de goedgebekte dames nog zo veel te vertellen hebben na een bezoek aan mijn Psychoshock.”

Hete vuren

Patty Brard laat weten de confrontatie met Mortis graag aan te gaan: “Ik heb voor hetere vuren gestaan, kom maar op.” De twee andere dames willen geen commentaar geven op de vraag waar ze het meest bang voor zijn. “Ik wil de professor niet wijzer maken dan hij nu al is”, laat Tatjana weten.

Scare Camp

Tijdens de premièreavond van Halloween Fright Nights gaat ook het Scare Camp van start. Professor Mortis zal samen met de drie diva’s de gasten van het kamp officieel verwelkomen. Tijdens dit angstaanjagende kamp overnachten zeventig speciaal geselecteerde prijswinnaars in Walibi Holland. De deelnemers ondergaan een angstexperiment en beleven een nacht die ze hun leven niet meer zullen vergeten.

Fright Nights

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland vinden elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober plaats van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.
 
11-10-2011 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto’s: Walibi/William Rutten

Meest bezochte parkprofielen