Roel Vente en Bart de Boer - Foto: Parkplanet

Directeur als Sinterklaas

Roel Vente en Bart de Boer - Foto: Parkplanet
Het is nog lang geen december en toch deelt directeur Bart de Boer van de Efteling cadeautjes uit.

In de aanloop naar het jubileumjaar van het pretpark kunnen in heel Nederland en in België presentjes worden gevonden.

Verjaardag

Met de start van de musical Droomvlucht in de Efteling is voor het park in Kaatsheuvel het feestjaar vanwege het zestigjarig bestaan begonnen. De exacte verjaardagsdatum is 31 mei 2012, maar voorzitter van de raad van bestuur Bart de Boer is toch al gestart met het uitdelen van verjaardagscadeautjes. Dat doet hij op een moderne manier: digitaal.

{googleads right}Digitale objecten

Bart de Boer dropt via zijn Twitteradres @drsbartdeboer onder vermelding van #60jrfans vanaf vandaag virtuele verrassingen in de fysieke wereld. Via de mobiele applicatie Repudo – die bezitters van een smartphone eerst moeten downloaden en waarmee digitale objecten door één specifieke of juist alle Repudo-gebruikers in de fysieke wereld opgepikt kunnen worden – worden honderden cadeaus door heel Nederland gedropt.

Kaartjes

Naast digitale ‘pakketjes’ die recht geven op bijvoorbeeld toegangskaarten voor de Efteling en verschillende souvenirs worden ook kaarten voor de nieuwe musical Droomvlucht van Efteling Theaterproducties en Joop van de Ende Theaterproducties door heel Nederland ‘gedropt’. Bart de Boer – op de foto rechts, naast Joop van den Ende-directeur Roel Vente bij de première van Droomvlucht – geeft op de Efteling-website meer informatie.
 
12-10-2011 © Tekstbewerking en foto: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen