Python in de Efteling - Foto: (c) Parkplanet

Interviews in de Python

Python in de Efteling - Foto: (c) Parkplanet
 
Een interview houden terwijl de gesprekspartner in de achtbaan zit levert gegarandeerd spannende televisie op.

Omroep Brabant gaat het doen: bekende landgenoten ondervragen tijdens een ritje in de Python.

Carrière

Elke aflevering van het tweede seizoen van de talkshow De Kamer van Brabant kent een bijzonder item: een interview in de Python van de Efteling. Precies 105 seconden – een achtbaanritje lang – krijgt de geïnterviewde van de meeracende presentatrice de tijd te vertellen over zijn of haar nieuwe projecten, hoogtepunten uit de carrière en waarmee hij of zij bezig is.

{googleads right}Talkshow

Het filmpje uit de Python is wekelijks te bewonderen in De Kamer van Brabant, een talkshow met gasten uit de wereld van cultuur, sport, economie en politiek. Het programma is vanaf zondag 16 oktober elf weken lang te zien op Omroep Brabant TV, vanaf 9.45 uur.
 
5-11-2011 © Tekst en foto: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen