Ice Age 4D Cinema in Alton Towers en Gardaland

Tweemaal Ice Age

Ice Age 4D Cinema in Alton Towers en Gardaland
 
Zowel het Engelse Alton Towers als het Italiaanse Gardaland krijgt komend seizoen een 4D-film gebaseerd op de filmserie Ice Age.

 
Merlin Entertainments – zowel eigenaar van Alton Towers als van Gardaland – heeft een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse filmmaatschappij Twentieth Century Fox. Het eerste uitvloeisel van deze deal is de 4D-film Ice Age, die zowel in Engeland als in Italië vertoond gaat worden.

{googleads right}Dinosaurussen

De nieuwe attractie gaat in Alton Towers op 24 maart open en in Gardaland op 31 maart, enkele maanden voordat de vierde film van Ice Age in de bioscoop in première gaat: Ice Age, Continental Drift. De parkfilm heeft Ice Age, Dawn of the Dinosaurs als titel meegekregen. In Gardaland wordt de film vertoond in het Time Voyagers-theater, in Alton Towers in het Cloud Cuckoo Land Theatre.

Hotelkamers

Bezoekers zullen in de parken ook de hoofdrolspelers Sid en Scrat kunnen ontmoeten. In Alton Towers komen bovendien twee hotelkamers die gethematiseerd zijn rond de film, in het Splash Landings Hotel.
 
11-11-2011 © Tekst: Parkplanet
Beeld: Merlin Entertainments / Fox Consumer Products 

Meest bezochte parkprofielen