De laatste Duingalow Premium XL wordt naar Duinrell getransporteerd

Vakantie in Premium XL

De laatste Duingalow Premium XL wordt naar Duinrell getransporteerd
 
Verblijfsgasten van Duinrell die meer luxe op prijs stellen kunnen vanaf april terecht in een nieuwe categorie Duingalows: Premium XL.

De vakantiebungalows die bij het Wassenaarse attractiepark Duinrell staan hebben de naam Duingalows meegekregen. Geen wonder: de comfortabele huisjes liggen aan de rand van de duinen die het zeewater tegenhouden. De Duingalows zijn populair, niet alleen omdat ze midden in de natuur liggen, maar ook omdat de gasten de steden in de Randstad en een compleet pretpark met het subtropische Tikibad binnen handbereik hebben.

Plaza

Duinrell heeft al meer dan vierhonderd Duingalows en kreeg er de afgelopen weken veertig bij. Voor de nieuwe bungalows werd een terrein gerealiseerd aan de rand van het vakantiepark en in de directe nabijheid van de faciliteiten van Duinrell Plaza, zoals de supermarkt, het entertainment en de Pub.

Typen

Vakantiegangers hadden al keus uit diverse typen Duingalows, van Comfort Basis via Comfort Plus tot Comfort Extra. De allernieuwste vakantiehuizen zijn extra luxe en ruim opgezet, met een modern interieur, boxspringbedden, een vaatwasser en twee flatscreen televisies. Het nieuwe type heeft de naam Duingalow Premium XL meegekregen en is beschikbaar voor vier of zes personen.
 
De Duingalow Premium XL in Duinrell

{googleads right}Uitbreiding

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het vakantiepark. Vandaag werden de laatste XL-Duingalows naar hun definitieve standplaats vervoerd. Het is de bedoeling dat het nieuwe parkterrein eind maart 2012 officieel wordt geopend. De eerste gasten kunnen vanaf begin april een weekend, midweek of week in de luxe bungalows verblijven.
 
22-12-2012 © Tekst: Parkplanet
Foto’s: Duinrell

Meest bezochte parkprofielen