Ice Age 3D in Movie Park Germany

Ice Age: 3 x 3D

Ice Age 3D in Movie Park Germany
 
In drie Europese pretparkbioscopen draait dit seizoen de 3D-film Ice Age. Het dichtstbijzijnde park om het spektakel mee te maken is Movie Park Germany.

 
In het Roxy Theater in Movie Park Germany wordt de groene oger Shrek afgelost door Sid, Scrat en Manny uit de film Ice Age. In de dertien minuten durende Ice Age 4D – Dawn of the Dinosaurs beleven de bezoekers een spannende reis met luiaard Sid en zijn vrienden. Door computergestuurde stoelen, speciale effecten en de 3D-brillen zijn de belevenissen niet alleen hoor- en zichtbaar maar ook voelbaar.

Animatiefilm

De nieuwe Ice Age-film in Movie Park Germany is vier keer per uur te zien in het Duits, Nederlands en Engels. De 4D-ervaring sluit aan op de derde Ice Age-film van Twentieth Century Fox, die in Duitsland de meest succesvolle animatiefilm ooit was. Komende zomer verschijnt het vierde deel van de Ice Age-serie in de bioscoop.
Ice Age 4D Cinema

{googleads right}Bewegend platform

Movie Park is niet het enige grote pretpark dat Ice Age in de bioscoop krijgt; ook bij Gardaland in Italië en Alton Towers in Engeland staat een 3D-versie van Ice Age als nieuwe attractie op de affiches. In Gardaland kunnen 216 bezoekers plaatsnemen op een bewegend platform. Daarnaast zijn er in het park aan het Gardameer trillende armleuningen, sneeuw, waterstraaltjes en geuren die het 3D-effect naar een 4D-niveau tillen.

Themakamer

Dezelfde effecten biedt ook Cloud Cuckoo Land Theatre van het Engelse pretpark Alton Towers. Na de film kunnen de bezoekers Sid en Scrat tegen het lijf lopen en de Britten hebben zelfs een kamer in hun hotel gethematiseerd rond Ice Age.
 
1-4-2012 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Movie Park Germany, Alton Towers

Meest bezochte parkprofielen