Yogi Bear in Bobbejaanland - Beeld: (c) Bobbejaanland, Hanna-Barbera

Yogi Bear in 3D

Yogi Bear in Bobbejaanland - Beeld: (c) Bobbejaanland, Hanna-Barbera
 
Yogi Bear, Boo-Boo, paarden en musicalster Anne Van Opstal zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe voorstellingen van Bobbejaanland.

 
Vorig jaar al beloofde directeur van Bobbejaanland Roland Kleve dat hij de harten van de bezoekers wilde gaan raken met meer show en live entertainment. Hij heeft woord gehouden: de twee nieuwe grote publiekstrekkers voor dit jaar zijn de paardenshow Het geheime dagboek van Jane Parker en een 3D-film met de bekende stripfiguur Yogi Bear.

Picknickmandjes

Yogi Bear en het berenwelpje Boo-Boo trekken in een nieuwe 3D-film samen met de bezoekers Yellowstone Park in. Doel van de beer uit de cartoons van het bekende filmhuis Hanna-Barbera is om picknickmandjes van de toeristen te gappen en zo een lekkere maaltijd te scoren. De nieuwe 3D-film is gebaseerd op de speelfilm die in 2010 in de bioscopen draaide en waarin het Yellowstone Park gesloten dreigde te worden. Samen met Boo-Boo en ranger Smith probeerde Yogi Bear dat onheil te voorkomen.
Nieuwe paardenshow in Bobbejaanland - Foto: Bobbejaanland

{googleads right}Zang en dans

Een tweede opvallende nieuwe attractie in het pretpark bij Lichtaart is de paardenvoorstelling Het geheime dagboek van Jane Parker, waarin de jonge Turnhoutse musicalster Anne Van Opstal en de Italiaanse Togni-familie samen de show stelen. Bobbejaanland belooft een spektakel met zang, dans, humor en competitie. Bovendien is een belangrijke rol weggelegd voor het publiek.

Reis

In de paardenshow krijgt de jonge Sarah Parker een koffer vol dagboeken en souvenirs toegestuurd van haar verre overgrootmoeder Jane Parker. Die koffer zorgt voor een spectaculaire reis naar het verleden. De hoofdrol van Sarah is voor de 25-jarige Anne Van Opstal uit Turnhout. Zij studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en speelde in 2010 in de musical Dans der Vampieren. Anne speelde in Nederland in de musical Cabaret. Daarnaast was ze te zien in het Maastrichtse theaterfestival Zomeravonden en in de Efteling.
 
25-3-2012 © Tekstbewerking: Parkplanet – Beeld: Bobbejaanland, Hanna-Barbera

Meest bezochte parkprofielen