Persoonlijk sprookjesboek van de Efteling

Herinneringen in boek

Persoonlijk sprookjesboek van de Efteling
 
Bezoekers van de Efteling kunnen hun eigen sprookjesboek maken vol persoonlijke herinneringen aan het park.

 
Eind maart gaat een nieuwe webpagina van de Efteling online waarop bezoekers hun mooiste (jeugd)herinneringen kunnen optekenen in een persoonlijk sprookjesboek. Het boek kan digitaal worden bewaard, maar ook worden gedrukt.

Privéboek

In het persoonlijke sprookjesboek kan bijvoorbeeld de herinnering aan de eerste ontmoeting met Langnek worden opgetekend. Of de spanning van het over de kop gaan in de Python. Maar ook een bezoekje met kinderen of kleinkinderen aan Droomvlucht of de betovering op de gezichten bij een rondgang door het Sprookjesbos kunnen een plaatsje krijgen in het privéboek.
Schrijfkabouter Efteling

{googleads right}Schrijfkabouter

Het persoonlijke sprookjesboek, dat vol staat met geanimeerde illustraties, kan digitaal bewaard worden, maar ook afgedrukt en thuisgestuurd worden. De Efteling heeft het persoonlijke herinneringenboek naar goed gebruik in een sprookjesachtig verhaal verpakt: volgens het park heeft de schrijfkabouter ruim honderd miljoen herinneringen opgetekend van de meer dan honderd miljoen bezoekers die in zestig jaar bij de Efteling op bezoek kwamen.
 
8-3-2012 © Tekstbewerking: Parkplanet
Illustraties: Efteling

Meest bezochte parkprofielen