Het verjaardagsfeest van Toos Toverhoed

Hoera voor mascotte Toos

Het verjaardagsfeest van Toos Toverhoed
 
Toverland-mascotte Toos Toverhoed vierde haar eerste verjaardag, met slingers, ballonnen en natuurlijk taart. 

Het initiatief voor de verjaardag kwam van de vierjarige Hanne van Roey uit Rijkevorsel. Zij had als grootste wens een keer uitgenodigd te worden op het verjaardagsfeestje van Toos.
 
Rond kerst riep Attractiepark Toverland bezoekers op om een wens in een kerstsok te doen en die op te hangen in de magische wensenboom in het park. Het resultaat was een bonte boom vol kleurrijke, versierde sokken met de meest uiteenlopende wensen. Hanne van Roey werd uitgekozen als winnares van de actie en haar wens ging vandaag in vervulling. Om iedereen te laten meefeesten, nodigde het Noord-Limburgse attractiepark ook alle andere 125 kinderen die een wens hadden ingestuurd uit om van de partij te zijn.

{googleads right}Taart

Er waren slingers en ballonnen en Toos kreeg van Hanne een grote kaart met een mooi gedicht. Alle aanwezigen zongen samen Lang zal ze leven en natuurlijk was er een reuzengrote taart. MultiVlaai had voor de gelegenheid een taart met een diameter van een meter beschikbaar gesteld.

Kaarsen

Hanne mocht samen met Toos elf kaarsen uitblazen: evenveel als het aantal jaar dat Toverland bestaat. Daarna kon iedereen meesmullen van de taart en genieten van de attracties in het park.
 
14-3-2012 © Parkplanet – Foto: Toverland

Meest bezochte parkprofielen