Club Psyke in Walibi Holland

Overtreffende trap: 5D

Club Psyke in Walibi Holland
Driedimensionale films zijn steeds meer aan inflatie onderhevig: 3D is niet meer genoeg. De nieuwe trend is 4D en Walibi Holland maakt van de nieuwe attractie Club Psyke zelfs een ‘5D Experience’.

Op avontuur met mascotte Walibi

Walibi Holland opent op 7 april Club Psyke: 5D Experience. In deze nieuwe attractie worden de bezoekers meegenomen in een avontuur van mascotte Walibi, die met zijn bandleden op zoek gaat naar Club Psyke om daar een optreden te verzorgen. Onderweg maakt de band verschillende belevenissen mee.

{googleads right}Effecten

De basis van de attractie is een driedimensionale film. Maar 3D alleen is niet meer genoeg, de bezoekers willen extra effecten als trillingen, rook en water. Dat krijgen ze ook, maar het pretpark in de Flevopolder zorgt voor nog extra belevingen. Zo is de locatie volledig gethematiseerd tot de wereld van Walibi. Daarnaast zijn er metershoge vlammen en duizelingwekkende licht- en geluidseffecten.

Live streaming

Club Psyke heeft een preshow waarin live streaming plaatsvindt met één van de characters van Walibi Holland; bezoekers kunnen rechtsreeks met het parkkarakter op het scherm communiceren. Deze interactieve animatiefilm zorgt voor een bijzondere ervaring. De nieuwe attractie wordt op zaterdag 7 april geopend.
 
4-4-2012 © Tekstbewerking: Parkplanet – Illustratie: Walibi Holland

Meest bezochte parkprofielen