Het spiegelkabinet in Krake lebt in Heide-Park

Schrikmomenten in het Heide-Park

Het spiegelkabinet in Krake lebt in Heide-Park
 
In het nieuwe horrorkabinet van het Duitse Heide-Park jagen acteurs dagelijks de bezoekers de stuipen op het lijf. 

Acteurs die ervoor zorgen dat de gasten van een pretpark doodsangsten uitstaan zijn niet nieuw: bij diverse Halloween-activiteiten in oktober maken de toneelspelers er bijna een wedstrijdje van wie de bezoekers de meeste schrik kan aanjagen. Wel nieuw is dat acteurs elke dag van het seizoen voor onvergetelijke schrikmomenten zorgen. In Krake lebt in het Duitse Heide-Park gebeurt dat.

Achtbaan

Krake lebt is een nieuw onderdeel van de achtbaan Krake, die vorig jaar aan het Heide-Park onder Hamburg werd toegevoegd. Rond de achtbaan is een horrorkabinet gebouwd, waar bezoekers op verschillende manieren de schrik van hun leven krijgen. Naast speciale effecten als rook, spiegels en stroboscooplicht worden ook echte acteurs ingezet.
 
De octopusman in Krake lebt in Heide-Park

{googleads right}Griezelen

In de aanloop van het nieuwe seizoen zocht Heide-Park naar toneelspelers die deze eervolle job zouden kunnen vervullen. De kandidaten moesten sterk in hun schoenen staan: ze zouden hun afschrikwekkende taak moeten uitvoeren in donkere ruimtes met veel lawaai. Ondanks de fysiek en mentaal zware omstandigheden waren er meer dan voldoende kandidaten en werden er enthousiaste acteurs gevonden die de bezoekers tot op het bot zullen laten griezelen.

Octopusman

In Krake lebt wandelen bezoekers door de zeven verschillende themakamers van een scheepswrak en worden zij op de huid gezeten door onder meer wandelende zeemonsters en de octopusman. Vanaf het nieuwe seizoen zullen de treintjes van achtbaan Krake voortaan in een grote, opengesperde octopusmond duiken en heel kort door het vervallen schip van Krake lebt schieten. De nieuwe attractie vergde een investering van twee miljoen euro.
 
23-4-2012 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Heide-Park

Meest bezochte parkprofielen