Achtbaan El Condor in Walibi Holland

Apps voor Walibi

Achtbaan El Condor in Walibi Holland
Twee nieuwe apps en een mobiele website zorgen ervoor dat bezoekers van Walibi Holland ook onderweg en in het park goed geïnformeerd zijn. 

 
Walibi Holland krijgt naar verwachting nog deze maand een mobiele website en een tweetal nieuwe apps. De mobiele website wordt zo geconstrueerd dat de informatie van de reguliere website van het pretpark in de Flevopolder ook op smartphones duidelijk te lezen is. De belangrijkste functionaliteit van de mobiele site wordt het bestellen van entreekaarten.

Informatie

De twee applicaties (apps) zorgen voor informatie en interactie. De eerste app is bedoeld om bezoekers van Walibi Holland te informeren en bevat onder mee een plattegrond van het terrein en andere nuttige diensten voor binnen en buiten het park.

{googleads right}Interactie

De tweede app zorgt vooral voor extra beleving en interactie in het park. Deze applicatie bevat een interactieve game waarmee spelers kunnen instappen in attracties en punten kunnen verdienen. De app registreert de snelheid van alle attracties die de gebruiker heeft beleefd en houdt ook de ondergane G-krachten bij.

Apple en Android

Beide nieuwe apps komen beschikbaar voor de iPhones en iPads van Apple en de apparaten die gebruik maken van Google Android. De apps en de mobiele website van Walibi Holland worden ontwikkeld door het gespecialiseerde bedrijf One Shoe Mobile uit Utrecht. 
 
4-5-2012 © Tekst: Parkplanet – Foto: Walibi Holland

Meest bezochte parkprofielen