Aquanura in de Efteling

Aquanura live

Aquanura in de Efteling
 
De wereldpremière van de nieuwe fonteinenshow Aquanura in de Efteling zal rechtstreeks op televisie te volgen zijn.

Omroep Brabant is de hele dag met radio in Kaatsheuvel aanwezig en zendt de openingsvoorstelling van Aquanura live op televisie uit.
 
De Efteling bestaat op donderdag 31 mei precies zestig jaar. Op die dag gaat de fonteinenshow Aquanura in première. Omroep Brabant verzorgt op de verjaardag van het Brabantse pretpark een eenmalige jubileumshow. In die een uur durende televisieproductie wordt een overzicht gegeven van zes decennia Efteling.

{googleads right}Schouwspel

De première van Aquanura op 31 mei is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Toch kan iedereen het schouwspel meemaken omdat Omroep Brabant de allereerste voorstelling van de grootste fonteinenshow van Europa live op televisie brengt.

Radio

Ook Omroep Brabant Radio komt op de laatste dag van mei live vanuit de Efteling. De presentatoren zullen veel aandacht schenken aan de voorbereidingen voor Aquanura en ze houden interviews met sleutelfiguren uit zestig jaar Efteling.

Buiten de provincie

Omroep Brabant is ook buiten de provincie Noord-Brabant goed te ontvangen: in veel digitale kabelnetten is de televisiezender opgenomen. De radio-uitzendingen zijn ook te volgen via internet en via de nieuwe app voor iPad die Omroep Brabant deze week heeft gelanceerd.
 
9-5-2012 © Tekst: Adri van Esch – Illustratie: Efteling

Meest bezochte parkprofielen