Zomershow Musical Dream in Duinrell, met Mary Poppins

Zomerse mix van musicals

Zomershow Musical Dream in Duinrell, met Mary Poppins
 
Voor een vleugje musical hoef je deze zomer niet per se naar het Circustheater in Scheveningen of het Beatrix Theater in Utrecht.

Naar Duinrell gaan kan ook, want daar wordt van 7 juli tot en met 26 augustus de zomershow Musical Dream opgevoerd, een vrolijke medley van allerlei musicalfragmenten.
 
De zomershow Musical Dream werd vorig jaar voor het eerst uitgevoerd. Door het succes van de eerste editie besloot Duinrell aan Sylvia van den Akker van Rocket Events te vragen een tweede versie te produceren. Sylvia zocht elf musicalsterren bij elkaar en zij brengen samen Musical Dream 2012.

{googleads right}Mary Poppins

De zomershow wordt driemaal per dag – om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur – opgevoerd in het Zomertheater van het Wassenaarse park en bevat scènes en liedjes uit topmusicals als Mary Poppins, The Lion King, The Sound of Music, 42nd Street, Dirty Dancing, Hair, Chicago, We Will Rock You en The Little Mermaid.

Broadway

De finale van Musical Dream in Attractiepark Duinrell is het bekende One uit de musical A Chorus Line, één van de langst lopende producties op Broadway. Naast de zomershow Musical Dream biedt Duinrell ook nog een eigen bewerking van Mama Mia de Musical.
 

2-7-2012 © Tekstbewerking: Adri van Esch – Foto: Duinrell

Meest bezochte parkprofielen