Het Brandweerspel in Koningin Juliana Toren - Foto: (c) Parkplanet

Nieuwe parkplanner

Het Brandweerspel in Koningin Juliana Toren - Foto: (c) Parkplanet
Aan deze site is een nieuwe parkplanner toegevoegd: Koningin Juliana Toren in Apeldoorn.

Het is de 59e parkplanner op Parkplanet en de tiende die informatie geeft over een attractiepark in eigen land.
 
Parkplanet breidt het informatieaanbod steeds uit met nieuwe parkplanners. De nieuwste parkpagina is van Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. In de top vijftig van best bezochte dagattracties van Nederland, samengesteld door het Nederlands Bureau voor Toerisme, staat het familiepretpark op de Veluwe met 450.000 bezoekers per jaar op de 34e plaats. Efteling, Attractiepark Slagharen, Duinrell,De Koningin Juliana Toren - Foto: (c) Parkplanet Walibi Holland en Toverland trekken jaarlijks meer bezoekers, maar Koningin Juliana Toren weet in de top vijftig Avonturenpark Hellendoorn en Drievliet voor te blijven.

Historische toren

Koningin Juliana Toren is het negende grote Nederlandse park dat een pagina krijgt op Parkplanet. Daarnaast heeft deze site een pagina over kleinere parken als Duinen Zathe, De Waarbeek, De Valkenier en BillyBird Hemelrijk. Lees hier meer over het pretpark dat rond de historische toren uit 1910 werd gebouwd en dat zich met zestig attracties richt op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd.

10-10-2012 © Foto’s: Adri van Esch
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen