De nieuwe brochure van Europa-Park

Duitsers gaan Nederlandstalig

De nieuwe brochure van Europa-Park

Voor het eerst heeft het Duitse Europa-Park een Nederlandstalige brochure uitgebracht.

Het 44 pagina’s dikke, kleurrijke boekwerk geeft informatie over de vele aspecten van het resort in het Zwarte Woud.

Sinds de Nederlandse en Belgische markt vanuit ons land bewerkt worden is zowel het bezoek aan als de naamsbekendheid van Europa-Park flink gestegen. Steeds meer bezoekers uit Nederland en België doen het Duitse attractiepark tegen de grens van Frankrijk en Zwitserland aan, als een ‘pitstop’ op weg naar of terugkomend van een zuidelijk vakantieland, of als vakantie gecombineerd met het Zwarte Woud of de Elzas. Om de Nederlandstalige gasten nog meer van dienst te zijn heeft het park een Nederlandstalige brochure uitgebracht.

De nieuwe brochure van Europa-Park

Tips en ideeën

Er waren al enkele jaren folders met (ook) Nederlandse teksten, maar er was nog geen uitgebreide brochure in onze taal. Die was er al wel in het Duits, Frans en Engels. De Nederlandstalige brochure telt liefst 44 pagina’s, met op iedere bladzijde tips en ideeën om het maximale uit een bezoek aan Europa-Park te kunnen halen. Het eerste gedeelte gaat over het park, met onder meer een grote zomer- en winterplattegrond. De tweede helft van het boekwerkje is gewijd aan de verschillende overnachtingsmogelijkheden bij het park.

> Klik hier om de brochure aan te vragen

> Ga naar de parkplanner van Europa-Park

8-12-2012 © Tekst en foto’s: Adri van Esch

Meest bezochte parkprofielen