Dj laat robots dansen

Dj Martin Solveig mixte drie nummers voor de attractie Danse avec les robots in Futuroscope.

Futuroscope danse avec les robots 15pers

Dj Martin Solveig mixte drie nummers voor de attractie Danse avec les robots in Futuroscope. Bezoekers wanen zich niet alleen in een discoclub, ze worden door de robotarmen ook nog eens swingend bij de muziek betrokken.

Futuroscope vroeg de bekende Franse dj Martin Solveig drie nummers te componeren voor de attractie Danse avec les robots. De drie mixen passen bij de drie niveaus waarop de robotarmen kunnen bewegen. Afhankelijk van hun keuze (niveau 1, 2, 3) swingen bezoekers zittend in de robotarm rustig, fanatiek of keihard mee met de muziek van Solveig. De tien gigantische robots bewegen tot zeven meter hoog. In februari gaat de vernieuwde Danse avec les robots open voor het publiek.

futuroscope danse avec les robots martin solveig 12pers

Hello

Dj Martin Solveig schreef muziek voor Daft Punk, Beyonce en Madonna. Eind 2010 werd hij in Nederland heel bekend met het nummer Hello. Solveig schreef de muziek en de Canadese muziekgroep Dragonette zong het lied in. De single werd in korte tijd bekend omdat de dj’s van 3FM Hello veel draaiden tijdens het kerstevenement Serious Request.

Nieuwe films

Naast Danse avec les robots heeft Futuroscope nog diverse andere vernieuwde attracties. Zo is in één van de theaters de film Born to be wild te zien, waarbij twee wetenschappers worden gevolgd die zich inzetten voor olifanten en orang-oetans. De documentaire wordt vertoond op een Imax-scherm van negenhonderd vierkante meter. In Le Kinémax neemt surflegende Kelly Slater de bezoekers in de nieuwe 3D-film Tahiti Extrême mee naar Tahiti. Daarnaast is de avondshow met licht- en geluidseffecten helemaal vernieuwd. De show Lady Ô vertelt het verhaal van twee tweelingzussen die, na lange tijd gescheiden te zijn, worden herenigd.

Naar de parkplanner van Futuroscope


2013 © Tekst: Adri van Esch – 
Foto’s: Futuroscope
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen