Penalty schieten in het Eredivisie Clubhuis in de Efteling

Efteling in het teken van de Eredivisie

Penalty schieten in het Eredivisie Clubhuis in de Efteling

Tweeënhalve week lang staat de Efteling in het teken van de Eredivisie van het Nederlandse voetbal.

In het speciale Eredivisie Clubhuis kunnen fans een balletje trappen, penalty’s schieten of op de foto met voetbal-BN’ers.

In 2012 werd de Efteling ‘official supplier’ van de Eredivisie. Andere ‘official suppliers’ zijn Radio Veronica en De Telegraaf. Het attractiepark in Kaatsheuvel kreeg een ludieke taak voor de hoogste afdeling in Nederlandse betaalde voetbal toebedeeld: ‘sponsor van de winterstop’. De overeenkomst tussen de Efteling en Eredivisie Live werd begin november getekend bij de aanvang van de Winter Efteling, die inmiddels weer ten einde is. Als nieuwe publiekstrekker organiseren Efteling en Eredivisie Live nu de Eredivisie Dagen.

Clubhuis

Tot en met vrijdag 1 maart is op de Speelweide centraal in het park het Eredivisie Clubhuis te vinden. Het Clubhuis is gehuisvest in de voortent van de grote tent waarin tijdens de Winter Efteling de overdekte schaatsbaan ondergebracht was. Nu kunnen voetbalfans er op de foto gaan met één van hun favoriete Eredivisiespelers. Of ze kunnen trachten een keeper van een Eredivisieclub te verslaan met een penalty. Bovendien kunnen handtekeningjagers er proberen hun verzameling uit te breiden. Het Clubhuis is alleen op werkdagen open.

Op de foto met een voetbalprof in het Eredivisie Clubhuis in de Efteling

{googleads right}Selectiespelers

De Eredivisie Dagen gingen vandaag van start met een bezoek van enkele selectiespelers van Vitesse uit Arnhem en RKC uit buurgemeente Waalwijk. Daarnaast waren enkele jeugdtalenten en mascottes aanwezig in het Eredivisie Clubhuis om met voetbalfans op de foto te gaan of een balletje te trappen. Efteling-directeur Bart de Boer – zelf een groot fan van PSV – is in zijn nopjes met het Eredivisie-home in zijn park. “De Efteling is het hele jaar door open en dat willen we graag op een ludieke manier kenbaar maken. Omdat er in de winterstop niet gevoetbald wordt, kan heel voetbalminnend Nederland in die periode een bezoek brengen aan ons park.”

> Naar de startpagina van de Efteling

13-2-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Efteling

Meest bezochte parkprofielen