De cast van Madagascar in Universal Studios Singapore - Foto: Kfcatles

Cast Madagascar komt met circus naar Europa

De cast van Madagascar in Universal Studios Singapore - Foto: Kfcatles

De cast van de tekenfilm Madagascar logeert komend seizoen aan het Gardameer in Italië en in het noorden van Duitsland.

Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en de vier bekende pinguïns zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe parkshow Madagascar Live! It’s Circus Time, die in Gardaland én in Heide-Park op de planken komt.

Vanaf eind maart presenteren Gardaland en Heide-Park een nieuwe live show met de sterspelers uit de animatiefilmreeks Madagascar van producent DreamWorks. In de voorstelling zijn rollen weggelegd voor de leeuw Alex, het nijlpaard Gloria, de lemurenkoning Julien XIII en de pinguïns Skipper, Kowalski, Rico en Junior.

Circus

In het verhaal dat in Heide-Park en Gardaland verteld wordt zijn de dieren uit de zoo van New York aangekomen in Europa. Ze worden op de hielen gezeten door animal cop commandant Chantel DuBois. Alex en zijn vrienden duiken onder in een reizend circus dat Europa aandoet. Alle dieren ontdekken al snel waar hun acrobatische talenten liggen, alleen Alex niet. Hij begint te twijfelen of een leeuw uit Central Park Zoo wel thuishoort in een circus. Uiteindelijk ontdekt ook Alex zijn passie en zijn de dieren in staat een geweldige circusvoorstelling neer te zetten. Maar zijn ze ook in staat om de plannen van commandant DuBois om het circus binnen te vallen en de dieren gevangen te nemen te dwarsbomen?

Voorstelling

Net zoals plots Shrek, Ice Age en Spongebob populaire showfiguren werden in diverse parken over de wereld, zo lijkt het nu de beurt aan Madagascar. Niet alleen het Italiaanse Gardaland en het Noord-Duitse Heide-Park krijgen dit seizoen een parkvoorstelling gebaseerd op de animatiefilm, ook in de Verenigde Staten programmeren twee parken de bekende filmdieren. In zowel Busch Gardens in Tampa (Florida) als in SeaWorld in San Diego (Californië) vertonen Alex, Gloria, Julien en de pinguïns zich op het toneel. De twintig minuten durende voorstelling in de Amerikaanse parken heet Madagascar Live! Operation: Vacation.

> Naar de parkplanner van Heide-Park
> Naar de parkplanner van Gardaland
> Naar de parkplanner van Busch Gardens
> Naar de parkplanner van SeaWorld

15-2-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto: De cast van Madagascar in Universal Studios Singapore, door Kfcatles
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen