K3 onthult het nieuwe Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden

Koning Willem-Alexander heeft al een eigen plein

K3 onthult het nieuwe Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden

Samen met meer dan drieduizend fans opende K3 het nieuwe Koning Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden. Aan het openluchtplein liggen drie nieuwe attracties.

“De naam was snel gekozen toen wij vernamen dat Prins Willem-Alexander tot koning gekroond wordt.” Directeur Steve Van den Kerkhof van de pretparkgroep waartoe ook Plopsa Indoor Coevorden behoort, vertelt dat er niet lang gepiekerd is over de naam van het nieuwe plein waaraan drie attracties zijn gelegen. Vandaag – op de verjaardag van onze toekomstige vorst – onthulde de populaire meidengroep K3 officieel die naam: het Koning Willem-Alexanderplein.

Verjaardag

Geflankeerd door Maya de Bij, kabouter Plop en ruim drieduizend fans openden de K3-dames het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Drie nieuwe attracties flankeren het plein: de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark en de Maya-speeltuin. Josje, Karen en Kristel genoten er van om met hun fans de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander te vieren. “Het oplaten van duizend oranje ballonnen samen met alle kinderen was een onvergetelijk moment”, vertellen ze enthousiast. Als kers op de taart gaven de drie een show met de nieuwe versie van het Willem-Alexanderlied.

Duizend oranje ballonnen bij de feestelijke inhuldiging van het Willem-Alexanderplein in Plopsa Indoor Coevorden

All-weather

Rond het plein zijn drie nieuwe attracties gebouwd. In het K3-Verkeerspark maken kinderen op een leuke manier kennis met de verkeersregels. Op de K3-Brandweermolen blussen de kleine spuitgasten als echte brandweermannen de vlammen met hun eigen brandweerslang. En de Maya-speeltuin maakt de nieuwe buitenzone compleet. Deze investering van een half miljoen euro maakt van het indoorpark een all-weather locatie, stelt directeur Steve Van den Kerkhof. “Met de uitbreiding bieden wij onze bezoekertjes nog meer speelplezier bij mooi en bij slecht weer. Want daar is het ons uiteindelijk om te doen: kinderen en hun ouders een magische dag bezorgen, zodat ze graag terug komen naar Plopsa Indoor Coevorden.” Ook burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden is blij met de investering van de Plopsa-onderneming. “Dat Plopsa naast haar indoorgedeelte investeert in haar buitengedeelte is niet alleen een meerwaarde voor het park, maar ook voor onze gemeente en voor de provincie Drenthe.”

> Naar de parkplanner van Plopsa Indoor Coevorden

27-4-2013 © Tekstbewerking: Adri van Esch – Foto’s: Plopsa Indoor Coevorden
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen