Serena Williams te gast in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

Disneyland in trek bij toptennissers

Serena Williams te gast in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

Na Rafael Nadal kwam vandaag ook Serena Williams naar Disneyland Parijs voor enkele rondjes in haar favoriete attracties en een ontmoeting met Mickey Mouse.

Disneyland Paris is mateloos populair bij de grootste professionele tennissers ter wereld. Na Rafael Nadal enkele weken geleden bezocht vandaag Serena Williams het park ten oosten van Parijs. Williams poseerde met Mickey Mouse voor het kasteel – de muis had zich voor de gelegenheid speciaal in een tennistenue gestoken – en ze genoot van haar favoriete attracties: Pirates of the Caribbean en Big Thunder Mountain.

Nummer één

Serena Williams is de nummer één op de wereldranglijst van beste vrouwelijke tennissers. In Disneyland kon de tennisvirtuoos even haar zorgen vergeten; het lukte haar niet haar Wimbledon-titel te prolongeren. Twee dagen geleden verloor de Amerikaanse verrassend van de Duitse Sabine Lisicki. Mickey Mouse kon gelukkig weer een lach op het gezicht van de beste tennisspeelster ter wereld toveren.

Rafael Nadal viert zijn achtste Roland Garros-titel in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

{googleads right}Roland Garros

Vorige maand was ook Rafael Nadal op bezoek in het Franse Disneyland, nadat hij voor de achtste keer het Parijse tennistoernooi Roland Garros op zijn naam had geschreven. Nog nooit eerder was dat een professioneel tennisser gelukt. De Spanjaard vierde zijn zegereeks samen met het blauwharige monster Sulley, die momenteel furore maakt in de nieuwe animatiefilm Monsters University.

> Naar de parkplanner van Disneyland Paris

3-7-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Disney

Meest bezochte parkprofielen