De feestelijke opening van de Turtles-verkeersschool in Movie Park Germany - Foto: Hans van Kilsdonk / Rides

Schildpadden openen verkeersschool

De feestelijke opening van de Turtles-verkeersschool in Movie Park Germany - Foto: Hans van Kilsdonk / Rides

In Movie Park Germany openden de Teenage Mutant Ninja Turtles hun eigen verkeersschool, met twee trainingstrajecten. Kinderen die het Duitse filmpark helemaal groen gekleed bezoeken krijgen gratis entree.

 

Op 4 juli 2013 ging in Movie Park Germany de nieuwe attractie Teenage Mutant Ninja Turtles, License to drive open, een kinderverkeersschool in het Nickland van het Duitse filmpark. De eigenaren van de verkeersschool zijn Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo. De vier van televisie bekende schildpadden opereren onder de naam Teenage Mutant Ninja Turtles omdat ze door een groen mutatieslijm intelligente en strijdbare wezens zijn geworden. Hun strijdkreet is het bekende ‘Cowabunga!’

Nickland

De attractie Teenage Mutant Ninja Turtles: License to Drive heeft twee banen: de Baby Track, voor kinderen van 90 tot en met 120 centimeter, en de Junior Track, geschikt voor kinderen van 121 tot en met 140 centimeter. De verkeersschool is de zeventiende attractie in de kinderzone Nickland. Naast de vier Ninja Turtles staan in dit kleurrijke kindergebied attracties die gethematiseerd zijn rond andere van de jeugdzender Nickelodeon bekende characters, zoals SpongeBob Squarepants, Dora & Diego en Cosmo & Wanda. Ook de figuren uit de filmreeks Ice Age hebben er hun eigen attractie.

De Teenage Mutant Ninja Turtles krijgen een eigen verkeersschool in Movie Park Germany

Groen gekleed

Movie Park Germany organiseert de komende maand diverse activiteiten die in het teken staan van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Op 21 en 22 juli kunnen bezoekers de Turtle-Mobil bewonderen. Daarnaast zijn er een Turtle-speurtocht en een tekenwedstrijd. Op de zaterdagen en zondagen in juli kunnen kinderen tot twaalf jaar deelnemen aan stunttrainingen verzorgd door professionele vechtsporters. Kinderen tot en met elf jaar krijgen gratis entree tot Movie Park Germany wanneer ze het park in Bottrop-Kirchhellen compleet in het groen gekleed bezoeken. Groene trui, groen T-shirt en een bijpassende groene broek betekent in het filmpark: Kids voor niks.

> Naar de parkplanner van Movie Park Germany

19-6-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Hans van Kilsdonk, Movie Park Germany
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen