Nick & Simon samen met Donald Duck bij de Tower of Terror in de Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

Palingsound in Disneyland

Nick & Simon samen met Donald Duck bij de Tower of Terror in de Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

De Walt Disney Studios openden gisteravond hun poorten voor welgeteld dertig Nederlanders. Zij konden genieten van een exclusief optreden van Nick en Simon.

De dertig gelukkigen hadden een actie gewonnen van radiozender 100% NL. Ze reisden af naar Parijs waar Nick en Simon hen muzikaal verrasten met een intiem zomeravondconcert. Voor de twee Volendamse zangers was het optreden in het themapark magisch. “Disneyland heeft van zichzelf al iets magisch. En in dit geval vormde dat het mooiste decor wat je je maar kan wensen bij een optreden. Daarbij opgeteld de uitzinnige stemming van de prijswinnaars, maakte het tot een onvergetelijk optreden”, aldus Nick en Simon, die enthousiast voor de foto poseerden met de altijd actieve Donald Duck.

Het exclusieve concert van Nick & Simon in de Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

Bijzonder

Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL was in zijn nopjes met het optreden: “Het is wel heel uniek dat we onze luisteraars kunnen laten genieten van de populairste Nederlandse artiesten op een van de populairste bestemmingen van Nederlanders, in Disneyland Paris. Nick en Simon hebben al vaker bijzondere concerten gegeven voor 100% NL, maar in Disneyland op een zwoele zomeravond was het wel heel magisch”.

Nick, Simon en Donald Duck in de Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

{googleads right}Wegdromen

De winnaars werden uitgenodigd eerst een paar ritjes in de overdekte loopingachtbaan Rock ’n’ Roller Coaster te maken alvorens ze Mickey Mouse de hand zouden schudden. Onder het genot van een hapje en drankje en onder luid gejoel werden Nick en Simon binnengehaald op de concertlocatie. De winnaars van 100% NL werden niet alleen getrakteerd op zomerse palingsound, maar ook op een meet & greet met de sterren uit Volendam. Daarna mochten de dertig geluksvogels nog even wegdromen bij de show Disney Dreams voor het kasteel van Doornroosje.

> Naar de parkplanner van Disneyland Paris

30-8-2013 © Tekstbewerking: Adri van Esch – Foto’s: Disney

Meest bezochte parkprofielen