mpg halloween deathpital 13pers

Griezelrock voor Halloween

mpg halloween deathpital 13pers

Speciaal gecomponeerde rockmuziek moet bezoekers van het vijftiende Halloween Horror Feest in Movie Park Germany nog meer angst aanjagen. 

Attractieparken gaan heel ver om hun gasten tijdens Halloween angstige momenten te bezorgen. Zorgvuldig worden de meest gruwelijke Haunted Houses in elkaar gezet, voorzien van afzichtelijke decors en angstaanjagende verlichting en bewoond door levende wangedrochten. Bij een weerzinwekkend spookhuis horen vanzelfsprekend ijzingwekkende geluiden en door merg en been gaande muziek. Voor het Halloween Horror Feest dat gisteren – op 3 oktober – in Movie Park Germany van start ging, maakte het Duitse bedrijf ImaScore een soundtrack waarvan de haren je te berge rijzen.

mpg halloween monsters 13pers

Jubileum

Voor Movie Park Germany verzorgde ImaScore ook in voorgaande jaren al speciale muziek ter begeleiding van de monsters tijdens Halloween. Voor dit jaar – de jubileumversie: het Halloween Horror Feest staat voor de vijftiende keer op het programma – is er een nieuwe soundtrack ontwikkeld die harder is en meer rockelementen bevat. ImaScore is gespecialiseerd in het componeren en uitvoeren van muziek voor attractieparken. Dit jaar verzorgde het Duitse bedrijf de achtergrondmuziek in de Magische Vallei van Toverland en de muzikale ondersteuning van achtbaan The Smiler in het Engelse Alton Towers.

mpg halloween straat 11pers

{googleads right}The Walking Dead

ImaScore leverde ook de muziek voor het nieuwste Haunted House in Movie Park Germany: The Walking Dead, gebaseerd op de populaire televisieserie van Fox. In die soundtrack is een rol weggelegd voor de Duitse acteur Viktor Neumann die de stem inspreekt van sheriff Rick Grimes uit de serie. Ook voor spookhuis Deathpital Reloaded, waarin bezoekers een lugubere operatiekamer moeten zien te overleven, werd nieuwe muziek gecomponeerd. De Halloween Horror Feestavonden in Movie Park Germany zijn op alle donderdagen, vrijdagen en zaterdagen in de periode tot en met 3 november, van 18.00 tot 22.00 uur. 

> Naar de parkplanner van Movie Park Germany

4-10-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Movie Park Germany

Meest bezochte parkprofielen