Kleurwedstrijd Efteling

Ontwerp eigen Efteling-plattegrond

Kleurwedstrijd Efteling

De Efteling heeft een originele tekenwedstrijd bedacht: ontwerp je eigen Efteling-plattegrond. 

Gum de plattegrond uit en begin gewoon opnieuw. Dat is de opdracht die de Efteling meegeeft aan kinderen die tijdens de kerstvakantie het park bezoeken. Om het de deelnemers makkelijk te maken en een lamme hand van het gummen te voorkomen, krijgen jonge bezoekers een blanco parkplattegrond mee naar huis. Op dat maagdelijk witte vel mogen zij hun eigen plattegrond tekenen, waarin ze alle belevenissen van die dag kunnen verwerken. Wie de zelfgetekende plattegrond instuurt, maakt kans op een driedaags verblijf in Bosrijk.

{googleads right}Volwassenen uitgesloten

Helaas voor alle volwassenen die ook wel eens een fantasierijke Efteling-plattegrond zouden willen tekenen en daarmee een prijs willen winnen: de wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Die dan wel toestemming voor deelname moeten vragen aan hun papa of mama, dat weer wel. 

> Naar de parkplanner van de Efteling

23-12-2013 © Tekst: Parkplanet 

Meest bezochte parkprofielen